Qui som?

  • Ritme & Club neix l’any 2003 com a entitat sense ànim de lucre vinculada al  festival Blues & Ritmes de Badalona amb l’objectiu de portar-hi artistes, principalment nord-americans però també d’altres continents, que actuen amb regularitat en d’altres llocs del món però encara no ho fan a casa nostra.
  • Entre 2003 i 2009, Ritme & Club s’encarrega de la programació artística del Blues & Ritmes en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i porta per primer cop a l’Estat espanyol referents ineludibles de l’anomenada música d’arrels. La llista d’artistes que programa al festival al llarg d’aquests sis anys inclou noms de la talla de Chris Hillman, Booker T. & Mg’s, Allen Toussaint, Mavis Staples, Guy Clark o  Rokia Traoré, entre d’altres.
  • Durant aquest període, Ritme & Club també estén la seva activitat organitzant gires estatals i col·laborant ocasionalment amb altres iniciatives musicals com el festival de Vitoria Azkena Rock Festival o el cicle de l’Obra Social de Caixa Catalunya De Prop.
  • Des de 2010, Ritme & Club funciona com a agència de programació musical.
A %d bloguers els agrada això: